13 Februari 2017

[Ninja Saga] Multi Leveling Feb 2017 (Desktop)




Tools :


Note before use this file :
  • Instal SWF Opener and Flash ActiveX.
  • Use SWF Opener to open this file and just fill all your character data.
  • If you start with new char from lv 1, your character must finish the tutorial mission or this swf wont work.
  • Will auto pass lv 20, 40, and 60 exams.
  • Dont take any exam Lv 20, 40, and 60 or if you get lost connection while auto exam started, you must finish the exam in game. (ex : My lv 20 char lost connection while doing chunin mission stage 2, then i need to finish another stages in game).
  • When all exam stages Lv 60 (SJounin) finished, class skill panel will pop-up in the swf and leveling will stop for awhile untill u pick one class, so dont forget to pick one of class skill for your character. After you picked one, leveling will auto run again.
  • Last post, Do With Your Own Risk ^_^

20 komentar:

  1. kan udah pake ini cheat dari lvl 85 sampe 90 koq pas mau login ga 90 ya gan ?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Max cma lv 80 om, klo udah lv 80 ttp bisa nmbah lv tpi cman display aja aslinya gk nmbah alhasil stlah reload lv balik ke normal lgi

      Hapus
    2. gan pertanyaan OOT nih, cheat facebook dragoncity tau nggak ?

      Hapus
  2. hey nugroho u can makea hair style hack???? i hope this hack pls :'v

    BalasHapus
    Balasan
    1. i'm not nugroho but i knew much about his cheats, there's no hair style hack, but i can recommended you to buy a one month emblem with only $0,99 for each month, it's not expensive if we compared with the permanent emblem price, with the emblem you can change your hair style and hair color for free :)

      Hapus
  3. TP & SS Mission sudh gk work bro

    BalasHapus
  4. maksud dari amf-nya itu gimana ya gan?
    dibiarin aja atau diubah-ubah seperti di video?

    BalasHapus
    Balasan
    1. itu dibiarin ajaa, boleh pake 1 atwpun 2, bedanya kalo yg 1 itu dia pake flash versi terbaru (sesuai yg ada di pc), kalo amf 2 itu versinya telat dikit (pake amf 2 kalo amf 1 error mulu).

      Hapus
  5. gak bisa di download bang

    BalasHapus
  6. gk bsa di extrack file nya

    BalasHapus
  7. bisa selesain tutor exam engga bang ini?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      Hapus
    2. bisaa, cari swf buatan kak nugroho yang fiturnya full, itu bisa selesaiin eudemon garden, hunting house, recruit npc gratis, ss mission, tp mission, s mission panel, clan panel, crew panel, auto daily task, dragon hunt, sama tutor exam hard.

      Hapus
  8. Gan, kok g bs kgk muncul tuh id
    Plss T.T w butuh tuh hack

    BalasHapus
  9. pass di start muncul error bang

    BalasHapus